eerste - vorige - .... 99 - 100 - 101 - 102 - 103 .... - volgende - laatste - inhoud - album

Charl`s Alfa project


Kleine klusjes

12-01-2019

Ruitenwissermotor schoonmaakklus 12-12-2018

Mijn blog heeft even stil gelegen vanwege een paar andere klussen, maar hierbij dan een overzicht van karweitjes die het afgelopen jaar gedaan zijn.









Kabelboom aanpassen 16-12-2018

Dit was het betere uitzoekwerk, aan de hand van de oude (nogal gehavende en op vreemde plekken afgeknipte) kabelboom. De te korte stukken zijn verlengd, en - uiteraard - de te lange stukken ingekort. Ik heb ook kabels vervangen, en daarna weer opnieuw gewikkeld. Vooral in het motorcompartiment klopte de lengte van de kabels niet, dus moest er veel gebeuren.




Kabelboom terug in de auto 18-12-2018







Verlichting 02-01-2019

De koplampen, achterlampen enz. waren in slechte conditie. Alle behuizingen zijn schoongemaakt en opnieuw gespoten, aansluitkabels vervangen, de plastic delen van de achterlampen heb ik helemaal moeten vervangen omdat ze gebroken waren. Daarna nog bij alle lampen de rubbers vervangen door nieuwe.













Kachel 12-01-2019

Na heel veel moeite uiteindelijk een 2-standen schakelaar voor de ventilator weten te bemachtigen, na inbouw werkt het prima. Het schuifmechaniek van de kachel was behoorlijk gehavend. Het metalen, zilverkleurige plaatje achter de kunststof plaat, helemaal veroverd met mijn Dremel en daarna netjes gespoten. De kunststof plaat nog schoongemaakt, voorzien van een rood vlakje (als indicator voor de verwarming), en daarna samen terug ingebouwd.







abonneer op het blog en blijf op de hoogte!

emailadres



51 reakties